معرفی محصول, مقالات و آموزش‌ها

معرفی بهترین دوربین سال 2021

اگر منتظر لیست بهترین دوربین‌‌های 2021 بودید، خوشحال باشید! چرا که TIPA بهترین دوربین‌‌های امسال را معرفی کرده و قرار است در این بخش هر کدام از آنها را معرفی و بررسی کنیم.

TIPA همان اتحادیه مطبوعاتی تصویربرداری فنی است که به طور سالیانه رویداد TIPA World Awards 2021 را برگزار می‌کند؛ رویدادی که در آن بهترین دوربین‌‌ها و لنزهای سال معرفی می‌شوند.

در لیست امسال TIPA نام برندهای نیکون و سونی بالاتر از سایر رقبا دیده می‌شود. جالب است بدانید که این دو برند به صورت کلی هم محصولات بیشتری از خودشان را در لیست بهترین دوربین‌‌های 2021 و بهترین لنزها قرار داده‌اند.

بیایید ببینیم سال 2021 سال کدام برندها و چه مدل‌‌هایی است.

بهترین دوربین APS-C در سطح مبتدی: Canon EOS M50 Mark II

 

دوربین عکاسی کانن Canon M50 Mark II یکی از دوربین‌‌های بدون آینه کمپانی کانن است که با سنسور 24 مگاپیکسلی طراحی شده است. سنسور این دوربین که از نوع CMOS و اندازه APS-C است، به پردازنده Digic 8 مجهز شده است. از ویژگی‌‌های این دوربین باید به قابلیت فوکوس خودکار پیشرفته آن اشاره کنیم که امکان تشخیص کنتراست، تعقیب سوژه، تشخیص چهره و موارد دیگری را پشتیبانی می‌کند. علاوه بر این امکان فوکوس دستی هم برای عکاسان فراهم شده است. با این حال باید گفت که این مدل لرزشگیر داخلی ندارد.

می‌توانید روی این بدنه لنزهایی که با مانت کانن EF-M سازگار هستند را سوار کنید. صفحه نمایش دوربین هم یک LCD به ابعاد 3 اینچ است که منظره یاب الکترونیکی دارد. حداکثر سرعت شاتر بالا را باید یکی دیگر از مزایای این مدل معرفی کنیم. این دوربین قابلیت فیلم برداری با سه نرخ فریم متفاوت را هم پشتیبانی می‌کند و میکروفون داخلی دارد. این مدل در اواخر سال 2020 معرفی شده و همچنان یکی از بهترین انتخاب‌‌ها برای خرید دوربین بدون آینه شبه SLR به خصوص برای فراگیران در مراحل ابتدایی عکاسی است.

 

برترین دوربین APS-C در سطح پیشرفته: FUJIFILM X-S10

FUJIFILM X-S10 هم در دسته دوربین‌‌های بدون آینه شبه SLR دسته بندی می‌شود، به یک سنسور 26 مگاپیکسلی مجهز شده است. حداکثر رزولوشن در این دوربین فوجی فیلم 6240 در 4160 بوده و نوع سنسور نیز BSI-CMOS است. این دوربین لرزشگیر داخلی ندارد و فوکوس خودکار آن کاملاً حرفه‌ای است. به صورتی که امکان تشخیص کنتراست، فاز، فوکوس چندگانه، مرکزی، تعقیب سوژه و ویژگی‌‌های دیگری در سیستم فوکوس آن تعبیه شده است. فوکوس دستی هم در این دوربین وجود دارد.

هر نوع لنزی که با مانت فوجی فیلم X سازگار باشد را می‌توانید در کنار این دوربین استفاده کنید. صفحه نمایش دوربین هم 3 اینچی و چرخان بوده و از منظره یاب الکترونیکی بهره‌مند شده است. امکان فیلم برداری با دو فرمت H.264 و MPEG-4 و با سه نرخ فریم متفاوت نیز در این مدل وجود دارد. میکروفون داخلی استریو نیز از دیگر ویژگی‌‌های منحصر به فرد این مدل دوربین فوجی فیلم محسوب می‌شود که آن را برای عکاسان میان رده و پیشرفته مناسب کرده است.

این دوربین مناسب عکاسان در سطح حرفه‌ای است. اگر در سطح پیشرفته فیلم برداری و عکاسی می‌کنید، به این دوربین اعتماد کنید.

بهترین دوربین APS-C در سطح تخصصی: Pentax K-3 Mark III

دوربین پنتاکس K-3 از دوربین‌‌های SLR متوسط است که به یک سنسور 24 مگاپیکسی مجهز بوده و حداکثر رزولوشن 6016 در 4000 را دارد. سنسور این دوربین از نوع CMOS بوده و از پردازنده Prime III بهره می‌برد. سیستم فوکوس خودکار دوربین هم کاملاً پیشرفته بوده و از امکاناتی نظیر تشخیص کنتراست، تشخیص چهره و تعقیب سوژه پشتیبانی می‌کند. امکان فوکوس دستی هم در کنار این قابلیت‌‌ها وجود دارد.

صفحه نمایش این دوربین پنتاکس 3.2 اینچ بوده و ثابت است. منظره یاب آن نیز اپتیکال بوده و امکان بزرگ‌نمایی تا 0.95 برابر را فراهم می‌کند. حداکثر سرعت شاتر 8000/1 ثانیه، سه حالت مختلف نورسنجی، فیلم برداری با دو نرخ فریم، میکروفون داخلی مونو، اتصال از طریق USB3.0 و پشتیبانی از انواع کارت حافظه، از ویژگی‌‌ها و امتیازات این مدل است.

جالب است بدانید که این مدل در سال 2013 معرفی شده، با این حال در لیست بهترین دوربین‌‌های 2021 TIPA قرار گرفته است. امکانات این دوربین بی‌نظیر است و به همین دلیل همچنان جزو برترین‌ها در لیست است.

 

برترین دوربین Full Frame در سطح پیشرفته: NIKON Z6 II

دوربین نیکون Z6 II با سنسور 25 مگاپیکسلی و فول فریم خود توانسته لقب بهترین دوربین فول فریم پیشرفته این لیست را از آن خود کند. سنسور این دوربین از نوع BSI-CMOS بوده و از پردازنده Dual Expeed 6 بهره می‌برد. سیستم فوکوس اتوماتیک حرفه‌ای در کنار فوکوس دستی از ویژگی‌‌های ممتاز این مدل است.

مانت نیکون Z دوربین می‌تواند تمام لنزهایی که از این مدل پشتیبانی می‌کند را روی خود سوار کرده و با صفحه نمایش 3.2 اینچی و تیلت شونده، امکان عکاسی را فراهم کند. منظره یاب دوربین هم از نوع الکترونیکی است که امکان 0.8 برابر بزرگ‌نمایی را فراهم می‌کند.

حداکثر سرعت شاتر 8000/1 ثانیه، حالات نورسنجی چندگانه، مرکزی و نقطه‌ای، امکان فیلم برداری با دو فرمت H.264 و MPEG-4، میکروفون داخلی استریو و اتصال از طریق USB3.2 از دیگر ویژگی‌های این دوربین است.

بهترین دوربین Full Frame در سطح تخصصی: NIKON Z7 II

دوربین نیکون Z7 II هم یکی از دوربین‌‌های بدون آینه برند نیکون محسوب می‌شود که در اواخر سال 2020 معرفی شد. این دوربین با سنسور 46 مگاپیکسلی خود یکی از حرفه‌ای‌ترین دوربین‌‌هایی است که با سنسور فول فریم CMOS با پردازنده Dual Expeed 6 طراحی شده است.

فوکوس خودکار حرفه‌ای در کنار فوکوس دستی، قابلیت تعویض لنز و استفاده از لنزهای سازگار با مانت نیکون Z، صفحه نمایش 3.2 اینچی تیلت شونده، منظره یاب الکترونیک با بزرگ‌نمایی 0.8 برابر، تایمر خودکار عکاسی و موارد دیگر از ویژگی‌‌های این دوربین هستند.

 

برترین دوربین Full Frame در سطح حرفه‌ای: SONY ALPHA 1

 

سونی آلفا وان از دوربین‌‌هایی بود که در ماه اول سال 2021 رونمایی شد و سر و صدای زیادی به پا کرد. این دوربین بدون آینه شبه SLR با سنسور 50 مگاپیسکلی خود، حداکثر رزولوشن 8640 در 5760 را فراهم می‌کند. سنسور فول فریم این دوربین که از نوع BSI-CMOS بوده در کنار پردازنده Dual Bionz XR قرار گرفته است. این دوربین فوکوس دستی ندارد، اما فوکوس خودکار آن هر آنچه نیاز داشته باشید را در اختیارتان می‌گذارد. می‌توانید لنزهایی که روی مانت سونی E سوار می‌شوند را در کنار این دوربین نیز به کار ببرید.

صفحه نمایش 3 اینچی TFT LCD، منظره یاب الکترونیک با بزرگ‌نمایی 0.9 برابر، سرعت شاتر فوق‌العاده، 5 حالت نورسنجی مختلف، پشتیبانی از 4 فرمت فیلم برداری و 4 نرخ فریم متفاوت، میکروفون داخلی استریو و پشتیبانی از اسلات دوگانه حافظه جانبی، ویژگی‌‌هایی است که در دوربین SONY ALPHA 1 می‌توان یافت.

 

بهترین دوربین برای عکاسی و فیلم برداری پیشرفته: Sigma fp L

Sigma fp L بدون آینه به یک سنسور 25 مگاپیکسلی مجهز شده و با سنسور فول فریم خود که از نوع BSI-CMOS است، حداکثر رزولوشن 6000 در 4000 را فراهم می‌کند. این دوربین که در جولای 2019 معرفی شده از فوکوس اتوماتیک پیشرفته و فوکوس دستی پشتیبانی می‌کند.

حداقل سرعت شاتر 30 و حداکثر سرعت شاتر در این دوربین سیگما 8000/1 ثانیه است. 3 نوع حالت نورسنجی، دو فرمت رایج برای فیلم برداری و میکروفون داخلی استریو از بهترین ویژگی‌‌های این دوربین محسوب می‌شود. اتصال آن از طریق USB3.1 بوده و از ورودی میکروفون، HDMI، وای فای و کنترل از راه دور نیز پشتیبانی می‌کند. اگر از طرفداران برند سیگما هستید، این دوربین را از دست ندهید.

برترین دوربین برای عکاسی و فیلم برداری تخصصی: Sony Alpha 7S III

 

 

دوربین بدون آینه سونی Sony Alpha a7s III با سنسور فول فریم 12 مگاپیکسلی از نوع BSI-CMOS به عنوان تخصصی‌ترین دوربین برای فیلم برداری و عکس برداری از نگاه TIPA اعلام شده است. این دوربین از پردازنده Bionz XR بهره برده و حداکثر رزولوشن 2832 در 4240 را ارائه می‌دهد. فوکوس خودکار و دستی و پشتیبانی از لنزهای سازگار با مانت سونی E از دیگر ویژگی‌‌های این دوربین است.

این دوربین سونی یک صفحه نمایش TFT LCD از نوع چرخان و با اندازه 3 اینچی دارد. منظره یاب آن نیز الکترونیکی و با نرخ بزرگ‌نمایی 0.91 برابر است. 5 حالت نورسنجی مختلف، پشتیبانی از 6 فرمت مختلف فیلم برداری (MPEG-4، XAVC S، XAVC HS، XAVC S-1، H.264، H.265)، دو نرخ فریم برای فیلم برداری، میکروفون استریو و اسلات دوگانه حافظه جانبی از دلایلی است که عنوان بهترین دوربین فیلم برداری و عکاسی سال 2021 را برای این مدل به ارمغان آورده است.ید.

بهترین دوربین برای ولاگری و ثبت ولاگ: Sony ZV-1

اگر اهل تهیه ولاگ هستید، دوربین عکاسی سونی Sony ZV-1 Digital Camera می‌تواند یک همراه خوب برای شما باشد. این دوربین کامپکت با سنسور 20 مگاپیکسلی خود که از نوع BSI-CMOS است، می‌تواند حداکثر رزولوشون 5472 در 3648 را فراهم کند. فوکوس خودکار و دستی، نمایشگر 3 اینچی و چرخان TFT LCD، 5 حالت نورسنجی، تایمر خودکار عکاسی، پشتیبانی از 3 فرمت و 3 نرخ فریم برای فیلم برداری و میکروفون استریو از ویژگی‌‌های این دوربین است.

Sony ZV-1 منظره یاب نداشته و امکان تعویض لنز هم ندارد. با این حال از وای فای، بلوتوث، ورودی HDMI و میکروفون پشتیبانی می‌کند. اتصال آن نیز از طریق USB2.0 انجام می‌شود. این دوربین در میانه سال 2020 معرفی شده و با داشتن وزنی نزدیک به 300 گرم، یک انتخاب عالی برای تهیه ویدیوهای سفر و ولاگ است. اگر به دنبال تولید محتوا هستید، خرید این دوربین جمع و جور را شدیداً پیشنهاد می‌کنیم.

 

شما به کدام دوربین رای می‌دهید؟!

بهترین دوربیندر این بخش مهم‌ترین دوربین‌‌هایی که در لیست TIPA 2021 معرفی شده بودند را بررسی کردیم. به غیر این موارد، دوربین Fujifilm GFX100S به عنوان بهترین دوربین مدیا فرمت و دوربین Panasonic LUMIX DC-BGH1 هم به عنوان حرفه‌ای‌ترین مدل برای فیلم برداری معرفی شده بودند. جالب این که تقریباً 90 درصد این دوربین‌‌ها برای سال 2020 و سال‌‌های پیش از آن هستند و سونی آلفا وان را باید پرچم‌دار سال 2021 معرفی کنیم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *